• SPECIALER

    HVAD VI KAN TILBYDE DIG OG DIN VIRKSOMHED

Nygade 6, 4672 Klippinge

 

Specialer

Vi har gennem årerne ajourført vores kompetencer gennem høj uddannelsesaktivitet, hvorfor vi mener, at vi har stor erfaring inden for næsten alle sædvanlige opgaver. Og hvis vi finder det nødvendigt, er vi ærlige og ydmyge nok til at indrømme, at vi benytter os af vores netværk omfattende kolleger med specialer, vores egen forening FRR samt Agrogruppen Danmark.

Vi kan tilbyde assistance tilpasset din virksomhed, så du kan anvende dine resurser på det, som du er god til at tjene penge på. Vi har god erfaring med anvendelse af effektive IT-løsninger, såvel vedrørende bogholderi og fakturering, ligesom vi beskæftiger os med lønservice og opkrævningsopgaver baseret på kommunikation med eksterne leverandører som PBS, DataLøn og lignende. Dette benytter mange af vores kunder sig af, herunder andelsboligforeninger og private forsyningsselskaber som vandværker.

Kontakt os

Profil

Vi er en revisionsvirksomhed, der kan tilbyde vores kunder en professionel assistance inden for regnskab, revision, skat og rådgivning. Udarbejdelse af årsrapporter og årsregnskaber, afgivelse af erklæringer om revision, review eller assistance er nogle meget håndgribelige ting, som danner grundlaget for det nødvendige økonomiske overblik i din virksomhed. Vi har siden 1983 leveret denne ydelse til adskillige erhvervsdrivende, hvad enten der er tale om aktie- og anpartsselskaber, fonde, enkeltmandsvirksomheder m.fl.

Vi kan tilbyder at skabe tryghed og spare dig for unødvendige bekymringer, kort sagt vil vi være en aktiv engageret medspiller. Kunden er i vores dagligdag centrum, og i vores bestræbelser på at skabe rammerne for en sund vækst i din virksomhed har dialogen i et let og forståeligt sprog høj prioritet for vores samarbejde.

Kontakt os
OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her